Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців закликають бути відповідальними під час місцевих виборів

Зробити свідомий вибір 25 жовтня закликає херсонців громадська діячка Ірина Ніколаєва:

– Я довго мовчала: спостерігала за кандидатами, вивчала програми. Багато думала про те, які саме кроки та люди у владі потрібні нашому місту, щоб створити тут достойний рівень життя. Такий, яким я захоплювалася в європейських країнах, навіть в інших українських містечках!

 

І тепер щиро ділюся з вами своїми висновками. Тому що мені також болить за Херсон, і моїй родині тут також жити!

 

Протягом багатьох років Херсон з квітучого краю та сильного промислового міста перетворювався на руїни. І відповідальність за це лежить не тільки на нечистих на руку політиках, на нас самих також – адже ми делегували їм свої повноваження. Розуміючи це сьогодні, відчуваючи наслідки, давайте нарешті вийдемо з цього замкнутого кола!

 

Але не шляхом взаємних образ та звинувачень, пошуком крайніх. Прийшов час відчути власну відповідальність за стан рідного міста. Об’єднати зусилля, щоб в нашу велику родину херсонців повернувся затишок та добробут. ☝️

 

Впевнена, це зможе зробити саме Ігор Колихаєв!

 

Чому я підтримую саме його кандидатуру в мери?

 

✅ Я бачу не чергового чиновника у недосяжному кріслі, а людину, здатну об’єднати нас навколо спільних завдань.

✅Людину, яка має успішний досвід управління величезним підприємством, що славить Херсон на всю країну та закордоном.

✅Особистість, яка вміє вести інших до перемоги: заснований їм футбольний клуб «Продексім» неодноразово вигравав титул Чемпіона України, мав честь представляти країну в європейській Лізі чемпіонів.

✅Немає розмитих обіцянок магічним чином змінити все на краще. Є чіткий план, який вже реалізується, та чесна пропозиція – взятися до роботи разом.

✅Він з гідністю витримав весь бруд передвиборчої кампанії. Зі спокоєм, честю та силою відстоює власну думку.

 

І головне – я розумію, яким бачить Херсон своєї мрії Ігор Колихаєв: ☀️ містом, куди течуть інвестиції, процвітає малий та середній бізнес, гарним та облаштованим, достойним фотосесій для натхненних листівок.

 

Найважливіша окраса цього міста – люди, херсонці зі щасливими очима, повними любові та поваги один до одного, гордості за рідне місто ❤️❤️

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН