Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка Ірина Ніколаєва взяли участь у Міжнародній конференції «Мир без насильства»

Про те, що відбувалося на конференції, повідомляє голова Спілки жінок Херсонщини Ірина Ніколаєва:

– Про що ми говорили сьогодні на Міжнародній конференції «Мир без насильства»?

🕊Говорили про миротворення, яким воно є. Для мене – людини, яка провела понад 500 різних заходів і зібрала понад 20 000 учасників, миротворення – не лише проведення фестивалів, не лише про об’єднання людей. В результаті миротворення для мене стало підтримкою зростання економічної стабільності молодих людей, підлітків та жінок.

🎙 Саме про це я сьогодні розповідала. І чому з 2019 перестала підтримувати інтернатні заклади акціями та заходами, почавши більше фокусуватися на фінансовій грамотності та економічній спроможності вихідців з інтернатів, жінок та дівчат. Всіх, хто має таке бажання.

Адже якщо людина має бажання, вона буде рухатися далі.
☝️ Якщо жінка буде економічно спроможною, то вона ніколи не віддасть своїх дітей в інтернат, бо в неї буде за що їх годувати.
☝️ Якщо жінка буде економічно спроможною, вона і сама зможе отримати належну медичну допомогу, обстеження для себе і своїх дітей.
☝️Якщо жінка буде економічно спроможною, вона ніколи не попаде до кризового центру, бо матиме кошти та можливість захистити себе у критичний час.

Чому я активно беру участь саме в жіночих ініціативах? Тому що жінка, як ніхто, знає ціну життя, а разом жінки на місцях можуть зробити дуже багато 🙌

Я хочу висловити свою величезну повагу Леокадії Герасименко❤️ Адже саме завдяки їй миротворення лунає всюди через голоси тисяч жінок, яких вона об’єднує протягом останніх 7 років. І я точно знаю, що голос миротворення буде почутий в кожному куточку планети

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН