Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У населених пунктах Станіславської громади перейменують вулиці

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Станіславської територіальної громади:

До відома жителів с.Широка Балка
На підставі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди» відповідно до розпорядження сільського голови від 01.07.2021 року № 104 «Про скликання громадських слухань», щодо перейменування в с.Широка Балка, назв вулиць: «Парижської Комуни», «Комунарів», «Карла Маркса», які будуть проводитись 01.08.2021 року по вулицях:

– Парижської Комуни о 14:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул. Парижської Комуни біля будинку №16;
– Карла Маркса о 15:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул.Карла Маркса біля будинку №62 (магазин Гайдаш);
– Комунарів о 16:00 годині за адресою: с.Широка Балка, вул. Комунарів біля будинку №8 (Муравського А.П)

З розпорядженням сільського голови можна ознайомитися у приміщенні Станіславської сільської ради та на сайті Станіславської сільської ради https://stanislavskaotg.dosvit.org.ua.

До відома жителів с.Олександрівка
На підставі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди» відповідно до розпорядження сільського голови від 01.07.2021 року № 105 «Про скликання громадських слухань», щодо перейменування в с.Олександрівка нази вулиці провулок Колгоспний. Громадське слухання провести 01.08.2021 року о 10:00 годині за адресою: с. Олександрівка вул. Миру,10 приміщення Олександрівського сільського Будинку культури.

З розпорядженням сільського голови можна ознайомитися у приміщенні Станіславської сільської ради та на сайті Станіславської сільської ради https://stanislavskaotg.dosvit.org.ua.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН