Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчителі з Каховського району претендують на премію Верховної Ради

На офіційному вебсайті Херсонської облради оголошено онлайн-голосування за претендента на відзначення премією Верховної Ради педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.

Десять педагогічних працівників з Херсонської області претендують на премію Верховної Ради. Серед них — два представники Каховського району: Олена Амеліна, директор Каховського НВК «Гімназія – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов» та Олена Польська, вчитель української мови та літератури Рубаніського опорного закладу загальної середньої освіти.

Комісія з питань розвитку людського капіталу, міжнаціональних відносин, науки, культури, фізичної культури і спорту, освіти і свободи слова та інтелектуальної власності Херсонської обласної ради розглянула лист комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій щодо внесення кандидатури на відзначення премією ВРУ педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.

Комісія вирішила обрати кандидата максимально демократично, відкрито та прозоро, а також застосувати належні організаційні заходи з врахуванням громадської думки та залученням фахівців освітньої галузі.

Тому на офіційному вебсайті Херсонської облради оголошено онлайн-голосування за претендента.  За цим  посиланням можна обрати одного з десяти кандидатів на державну винагороду.

Голосування триватиме до 31 липня, пишуть Таврійські вісті.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН