Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївське обласне управління з питань туризму та курортів виграло грант на 500 тис. грн на розробку туристичного порталу

Миколаївська область перемогла у конкурсі грантів на впровадження інструментів civic tech в умовах пандемії. Тому, туристичному порталу «Mykolaivtravel.ua» бути.

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Марінов.

 

Микола Марінов зазначив, що загальна вартість проєкту складає 500 тис. грн. Фонд Східна Європа надає грант у розмірі 450 тис. грн та 50 тис. грн – це співфінансування зі сторони Миколаївської облдержадміністрації.

 

Туристична галузь вважається стратегічною у багатьох державах світу, зокрема й для України. Через пандемію COVID-19 та запровадження карантинних обмежень туризм та об’єкти його функціонування знаходяться в стані стагнації.

 

«Враховуючи це, маємо сподівання, що завдяки інструментам civic tech та за умови співпраці громадськості з місцевою владою розвиватиметься туристичний потенціал громад», – зауважив Микола Марінов.

 

Також заступник голови Миколаївської ОДА повідомив, що для облдержадміністрації важливим чинником є впровадження інструментів civic tech для налагодження взаємодії між ОДА і громадськістю, територіальними громадами та бізнесом, які розділяють напрям щодо туристичного та економічного розвитку Миколаївщини.

 

«Одразу після завершення проєкту із задоволенням візьмемо туристичний портал під свою координацію, для подальшого його ефективного функціювання», – наголосив Микола Марінов.

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН