Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонводоканал замінив насос на артезіанській свердловині(відео)

Працівниками дільниці «Водозабір-1» служби водопостачання виконані ремонтні роботи із заміни глибинного насоса на артезіанській свердловині на вул. Академіка Тарле, 25.

Під час виконання робіт замінено насос, потужність якого була знижена з причини технічного зносу, на сучасний Grundfos, який дозволив вийти на нормативний дебіт свердловини – 25 куб м за годину, проведена ревізія водопідіймальної колони, налагоджено роботу помпово-силового обладнання та відрегульовано режим роботи частотного перетворювача, що дозволяє автоматично підтримувати необхідний тиск у водомережі при різних режимах водовідбору та забезпечує надійний захист встановленого обладнання.

«Комплекс заходів з модернізації артезіанських свердловин міста сприяє підвищенню надійності системи водопостачання, виступає гарантом безперебійного забезпечення мешканців водою, дозволяючи при цьому стримувати зростання витрат на електроенергію», – пояснює Михайло ХАРЧЕНКО, начальник дільниці «Водозабір-1».

Довідка. Артсвердловина «Тарле» введена в експлуатацію у 2010 році. Має глибину 90 м. Якість води відповідає нормативним показникам.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН