Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відзначили кращих працівників податкової служби

Міський голова Ігор Колихаєв відзначив Почесною грамотою та Подякою кращих працівників Головного управління Державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Нагороди вручила заступник міського голови Оксана Рукавішнікова на урочистостях з нагоди Дня податківця України.

«Прийміть найщиріші вітання від імені міського голови Ігоря Колихаєва, депутатського корпусу та від мене особисто. Найбільша цінність податкової служби – це її працівники. Бажаю вам всім наснаги, витримки та міцного здоров’я», – звернулася до присутніх Оксана Рукавішнікова.

Кращих працівників податкової служби нагородили за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у громадському житті.

Почесною грамотою міського були відзначені:
– Тетяна Вікторівна Ракитська, начальник відділу адміністрування місцевих податків і зборів з юридичних осіб управління податкового адміністрування юридичних осіб;
– Інна Олексіївна Кмєть, начальник територіального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб.
Оголошено було Подяку міського голови:
– Марині В’ячеславівні Кокіній, головному державному інспектору відділу з надання адміністративних та інших послуг Херсонської державної податкової інспекції.

Джерело – Херсонська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН