Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські депутати «гуманітарної» комісії розглянули питання ремонту шкіл

16 липня депутати, які входять до складу постійної комісії з питань гуманітарної політики, медицини, освіти, культури, молодіжної політики та спорту, законності, депутатської діяльності, свободи слова та запобігання корупції на чолі з Аллою Малицькою розглядали питання, які пропонують на розгляд чергової сесії міської ради.

Серед розглянутого – забезпечення функціонування закладів освіти області, зокрема проведення ремонтних робіт.

Депутатів «гуманітарної» комісії, в першу чергу, цікавило питання завершення ремонту харчоблоків у закладах загальної середньої освіти.

Як зазначив виконуючий обов’язки заступника міського голови Сергій Циганок, для завершення ремонтів вентиляційних систем, придбання побутового обладнання, придбання меблів для закладів освіти необхідно додатково виділити 2 млн гривень.

До списку закладів освіти, які першочергово потребують фінансування увійшли 20 шкіл, що знаходяться на контролі Офісу Президента України.

Голова комісії, Алла Малицька, закликала профільний виконавчий орган міської ради працювати з урахуванням існуючих реформ в освіті.

Як запевнив Сергій Циганок, усі роботи, які необхідно виконати у канікулярний період, завершать до початку нового навчального року.

Крім того, члени «гуманітарної» комісії розглядали звернення громадян щодо надання матеріальної допомоги, зокрема і на відшкодування дороговартісного лікування.

Херсонська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН