Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальне ток-шоу стартувало на місцевому телеканалі для молоді (відео)

У студії ТРК “ВТВ плюс” відбулася прес-конференції, щодо старту дитячого телевізійного культурно-соціального талант-шоу “Розумахи до справи”. Проєкт здійснюється за підтримки Українського культурного фонду.

Суть його – у змаганні соціальних проєктів учасників талант-шоу, за кошти громадського бюджету міста.

Тетяна Каменська зазначає: “Проєкт багатокомпонентний: з одного боку він навчальний, з іншого телевізійний, а також проєкт, який просуває дитину. Зміст такий – це змагання соціальних проєктів, які створюють діти”.

Про структуру проєкту розповіла його керівниця Тетяна Каменська:

“Проєкт складається з 5 програм з яких 3 – кастинги, де ми обираємо найкращі програми, що проходять у півфінал, відбір у якому вже визначає тих, хто дійшов до фіналу. А переможець вже отримує кошти з громадського бюджету на втілення свого проєкту”.

Учасники- діти віком від 10 до 16 років, їх в цьому році- 80. Вони об’єдналися в команди і представлятимуть 18 проєктів. Крім змагань на проєкті, на них чекає потужна навчальна програма – індивідуальні та командні заняття із залученням експертів.

На шоу будуть представлені найрізноманітніші проєкти, які стосуються освітнього простору, ігрових майданчиків, велоінфраструктури , та інших- всі вони спрямовані на удосконалення умов життя в місті. У журі представник влади, бізнесу та піару. Перед ними стоїть відповідальна задача – обрати переможця, у якого з’явиться реальна можливість реалізувати свої ідеї та покращити місто.

Проєкт ” Розумахи до справи” уже знайшов підтримку громадськості.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН