Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівники Генічеської станції екстреної медичної допомоги отримали захисний одяг

13 липня 2021 року міський голова Олександр Тулупов вручив персоналу Генічеської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги  захисний одяг, який було придбано за кошти місцевого бюджету.

«Хотілось би подякувати всім медикам та працівникам медичної сфери за те, що вони невтомно виконують свою роботу, попри усі складнощі. Адже за кожним врятованим життям стоять працівники служби «швидкої допомоги» і часто від дій фахівців «швидкої», залежить життя людини» – відзначив міський голова у своїй промові та запевнив у підтримці  від міської влади.

Валерій Дронов, головний лікар Генічеської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги  зазначив, що у  роботі  медичного працівника, форма виступає у ролі «буфера» між повсякденним одягом медика та пацієнтом. З одного боку, форма захищає хворого від інфекцій, що можуть зосереджуватись на поверхні вбрання лікаря, а з іншого — уберігає його від забруднення препаратами та зауважив, що допомога міської влади надзвичайно важлива і потрібна, особливо  у час боротьби з епідемією коронавірусної  хвороби.

Генічеська міськради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН