Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студентам вишів в Одеській області презентували курси з інформаційної безпеки

Команда “Стійкої України” презентувала онлайн-курс в Одеській області🌊

В місті Ізмаїл естонський аналітичний центр «Міжнародний центр оборони і безпеки» (ICDS-International Centre for Defence and Securitynternational Centre for Defence and Security ) провів презентацію онлайн-курсу по цифровій, комунікативної та інформаційної безпеки. Курс розроблений в рамках естонсько-української програми «Стійка Україна» і спрямований на усунення прогалин у знаннях і навичках в цих сферах.

У заході, який відбувся на базі ІДГУ, взяли участь керівництво, викладацький склад і студенти Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП) та Військово-морського ліцею.

— “Починали ми з 2015 року, коли під час першого дослідження об’їхали всю лінію фронту – буквально, від Маріуполя і Широкино до Щастя в Луганській області, – розповів директор програми «Стійка Україна» Dmitri Teperik – Ми досліджували, як військові добровольці і волонтери в 2015-16-му році пішли захищати вашу свободу, вашу країну, в тому числі, і нашу свободу. Ми в Естонії вважаємо, що безпека неподільна – це означає, що безпека України – це безпека Європи”.<

Наша команда об’їхала вже весь південний схід України, і ми дійсно вважаємо, що Ізмаїл може стати містом, де будуть реалізовані спільні ініціативи і міжнародні обміни з навчання для молоді.

🔰Онлайн-курс, що дозволяє “прокачати” навички по цифровій безпеки, безпеки паролів, доступний для всіх бажаючих за посиланням https://resilient-ukraine.org/online-course

Стійка Україна

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН