Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємство “Фірма Херсоноблагробуд” відзначає день свого народження

Підприємство “Фірма Херсоноблагробуд” відзначає день свого народження. З цієї нагоди привітання від міського голови Володимира Коваленка опублікували у соціальних мережах.

Щиро вітаю з днем народження “Херсоноблагробуду”!

В минулому році колектив відзначив 60-річчя від дня створення підприємства. І в цей славетний ювілей ми пригадували кожного, хто був причетний до народження і становлення Фірми. Історія “Херсоноблагробуду” – в будинках, адміністративних будівлях, дитсадках і школах, у сотнях і сотнях споруд – не лише в Новій Каховці, але й на території всієї Херсонщини. І все це зведено руками сотень працівників підприємства. Щира вдячність вам за вашу працю, яка зробила наше місто неповторним! А в Книзі Історії сьогодні – ще одна сторінка, 61-а!

На вашому підприємстві від самого народження відмінними рисами стосунків у колективі стала турбота про кожного працівника, колективне прийняття важливих будівельних рішень, повага до історії колективу і дбайливе збереження кожної її сторінки. Ваша праця, ваші професійні взаємини – приклад для інших.

В день народження підприємства щиро бажаю активного довголіття кожному, хто працював і працює на ньому, продовження будівельних династій, нових перспектив і можливостей для будівельної галузі і вашої участі у позитивних змінах. Миру і добра вашим родинам, злагоди і добробуту, вірних друзів, вдячності від людей і нових професійних успіхів!

З повагою міський голова Володимир КОВАЛЕНКО

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН