Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині рейдери захопили пансіонат на узбережжі Чорного моря (документ)

Йдеться про пансіонат “Прибій”, який розташований у Залізному Порту на Херсонщині.

Українский Південь” повідомляв про ситуацію, яка склалася у цьому пансіонаті – відпочивальники викликали поліцію, через гучні музичні вечірки, які влаштовує новий власник “Прибою”.

Після публікації матеріалу, на адресу редакції прийшов лист, в якому повідомляється, що цей об`єкт незаконно захопила група людей.

У листі повідомляється наступне:

Пансіонат «Прибій», як єдиний  майновий комплекс є власністю ТОВ «КПД-5С» , кінцевими беніфіціарами якого, є родина почесного громадянина м. Херсон , та голови наглядової ради ПАТ «ХЕРСОНБУД» Сандика Б.М.

Право власності набуто та зареєстровано в реєстрі на підставі рішення Господарского суду Одесської області № 916/750/16 від 30.05.2016

У вересні 2017 р.  особи:

– Цепелєв Ю.Ю. (член виконкому Херсонської міськради) одноосібно забезпечив

борг громадянина Лободи М.Т. майном ТОВ «КПД – 5С»;

  • Лобода М.Т. взяв в борг у громадянина Рошака М.С. значні кошти;
  • Рошак М.С. взяв в борг у громадянина Ромащенка значні кошти, потім перепозичив громадянину Лободі М.Т.

Усі фігуранти є складовою частиною організованого злочинного

угруповання на чолі с депутатом Хесонскої міскради Сальдо В.В.

зробили перереєстрацію нерухомості ТОВ «КПД-5С на Рошака та Ромащенка відповідно, забезпечивши свої боргові зобов’язання. Перереєстрацію  здійснив приватний нотаріус Золотих О.О., апріорі. НЕЗАКОННО, адже підставою для цієї перереєстрації став Договір іпотеки, за яким ВІДСУТНІ взаємні права і обов’язки іпотекодавця та іпотекодержателя. Зміни у реєстр вніс «знаний» на всю країну київский чорний реєстратор-нотаріус Золотих

За станом на березень 2020 р за рішеням Верховного Суду від 13.02.2019 р по справі № 821/1460/17 в держреєстрі були відновлені права ТОВ «КПД – 5С», які нікому  не вічуджувались  і згоди власників на вічудження не надавалось.

Не зважаючі на відсутність діючих правочинів з переходу права власності від ТОВ «КПД – 5С» та правових підстав в березні 2020 р. міністром юстіції був видано наказ №1534/5 від 28.04.2020 р на виконання  якого рішенням держ. реєстратора припинено право власності яке було у ТОВ «КПД 5-С»  на підставі рішення суду. Зі скаргою звертався громадянин Ромащенко Р.А.. Розгляд скарги відбулось за відсутності колегіального розгляду , без запрошення представників ТОВ «КПД 5С»

У жовтні 2020 р. громадянка Кормишкіна Т.О., яка є дружиною депутата Маколаївської обласної ради, придбала, у громадянина Ромащенка 9/10 частки єдиного  майнового комплексу   пансіонату «Прібой» , а той в свою чергу це продав.

Продав тє що  ему не належіть а тільки тимчасово записано за ним в реєстрі речових прав.

Таким чином право переходило від ТОВ «КПД- 5С» чотири рази (ТОВ «БК «Херсонбуд» – Рошак М.С. – Ромащенко Р.О.- Кормишкіна Т.О. )

У Констітуції Держави Україна записано прагнення нашої країни стати рівним членом ЄС, де  найважливішім принципами є  ЗАКОНІСТЬ.

Дії, які   влада України проводить зараз  з притягнення  до відповідальності злочинців, особливо злочинців-політиків, означають що Справа справедливості в питанні права власності єдиного майнового комплексу пансіонату «Прибій» , який побудовано та неодноразово реконструйовано  за кошти  ПАТ «ХЕРСОНБУД» , контрльний пакет акцій якого належіть родині почесного громадянина м. Херсон Сандик Б.М.,  є питанням часу -не тривалого часу.

Голова правління- генеральний директор   ПАТ «ХЕРСОНБУД» Сандік О.Б.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН