Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Аграрії у Новій Каховці підписали звернення до Петра Порошенка

16 жовтня Всеукраїнська аграрна рада провела зустріч з аграріями Херсонської області у м. Нова Каховка, в ході якої обговорила з сільспвиробниками проблему поширення рейдерства в Україні.

Значна увага була присвячена нещодавному збройному нападу на Андрія Федоренко – керівника ТОВ “Славута Юг”, яке є учасником ВАР. За результатами зустрічі представники аграрного бізнесу Херсонщини підписали та направили офіційне звернення на ім’я Президента України Петра Порошенка із закликом взяти під особистий контроль розслідування та оприлюднення результатів даної справи, сприяти встановленню та покаранню замовників та виконавців скоєного злочину. А також прийняти усі міри для запобігання виникнення та поширення випадків рейдерства в Україні.

Крім того, учасники зустрічі послухали, яким чином максимально захистити себе та свій бізнес від рейдерів. Також мова йшла про діяльність охоронної компанії “Гайдамаки”, створеної на базі ВАР у 2017 році, основною метою якої є убезпечення учасників ВАР від незаконного захоплення бізнесу, землі та врожаїв.

Всеукраїнська аграрна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН