Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині виробляють крафтовий папір з опалого листя

Про презентацію процесу виробництва та валідацію цього технологічного процесу, проведену у червні, повідомляє Херсонська торгово-промислова палата:

– У червні фахівці Херсонської ТПП провели валідацію технологічного процесу виробництва крафт паперу із опалого листя для Фонду Дикої Природи (WWF).

🔸Для цього Валентин Фречка, спів-засновник компанії RE-leaf PAPER, провів демонстрацію повного циклу переробки опалого листя з виготовленням крафт паперу. Підтвердження технологічного процесу проводилось на базі підприємства ТОВ «Цюрупинська паперова компанія» (ЦПК), що є дійсним членом Херсонської ТПП з 2011 року.

🔸Валентин Фречка, ще під час навчання у школі винайшов технологію переробки опалого листя у папер. Його винахід завоював багато нагород, в тому числі й золоту медаль на Олімпіаді геніїв в США у 2018 році.

Сподіваємось, що мета валідації буде досягнена, технологія переробки буде визнана в світі як дієздатна та отримає гідну фінансову підтримку, що дозволить створити нові робочі місця в Україні.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН