Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться бізнес-зустріч з делегацією міста Гродно

Пошук нових бізнес-зв’язків і шляхів до співробітництва актуальний сьогодні як ніколи. Попри те, що торгівельні відносини з сусідньою Білоруссю для України є традиційними, бізнес обох країн постійно відкриває нові можливості для взаємовигідної співпраці.

18-20 лютого 2020 р. в Херсоні перебуватиме бізнес-делегація з м. Гродно (Білорусь), яку очолюють гродненський міський голова Мечислав Гой та президент Гродненського відділення БелТПП Мирослав Саросек. В рамках цього візиту, 19 лютого у Херсонській торгово-промисловій палаті відбудеться контактна біржа – зустріч білоруських бізнесменів з потенційними партнерами з Херсонщини.

Серед членів делегації білоруської делегації – керівники підприємств різного профілю, в першу чергу сільськогосподарського машинобудування. Це «Мінойтівський ремонтний завод», «Вороновська сільгосптехніка», «Щучінський ремонтний завод» та один з найпотужніших виробників такої техніки в Республіці Білорусь – ВАТ «Керуюча компанія холдингу ГродноОблсільгосптехніка».

Пропозиції гродненських машинобудівників можуть зацікавити херсонських аграріїв. Крім того, у складі делегації будуть представники підприємств, що надають поліграфічні послуги, виготовляють упаковку, обладнання для закладів громадського харчування, а також представники харчової промисловості. Участь у контактній біржі надасть херсонським компаніям можливість провести прямі переговори та встановити контакт з білоруським заводом-виробником.

Зустріч відбудеться 19 лютого 2020 р., 11:00-13:00 у конференц-залі Херсонської ТПП (м. Херсон, вул. Гагаріна 34а.)

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/w3HD7vVsY7JFjdzC9

Додаткову інформацію можна отримати в Центрі міжнародного співробітництва ХТПП за тел.: (0552) 32-52-38, (067) 553-02-99, (067) 552-24-41, icc@tpp.ks.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН