Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сімейний лісовий фестиваль відбувся на Херсонщині (фото)

Фестиваль відбувся 20 червня у межах Дослідного лісництва ДП “Степовий філіал УкрНДІЛГА” м. Олешки. Такий захід на Херсонщині пройшов вперше, повідомляє Український Південь.

Організаторами  Family Forest Fest стали ініціативна група небайдужих до проблем лісового господарства мешканців області, зазначає “Степовий філіал”. Очолили фестиваль проектний менеджероКатериною Ковальчук та адміністрація ДП “Степовий філіал УкрНДІЛГА”.

Першочергова мета заходу – прививання любові та бережливого відношення до лісу у наймолодшого покоління мешканців області і популяризація та донесення особливостей роботи працівників лісового господарства серед дорослого населення. Крім того, залучення уваги населення методом проведення екскурсій по лісу та розсаднику дозволило кожній людині осягнути необхідність і складність проведення лісогосподарських робіт, заліснення та підтримання лісів на Нижньодніпровських пісках у належному стані. Неабияку цікавість серед відвідувачів заходу викликали наукові дослідження у сфері лісового господарства, які проводило наше підприємство протягом 95 років свого існування. Також під час екскурсії по Дослідному лісництву гості мали змогу ознайомитись з різноманітністю видів декоративних і лісових культур, запропонованих до реалізації та отримати прайс-листи, які приємно здивували своєю ціновою політикою у порівнянні з приватними виробниками.

Атмосферу фестивалю створювали Євгенія Білоногова – викладач хатха йоги, флай йоги та йоги для вагітних, Олексій Руднєв – власник тімбілдингової агенції “Майстерня пригод”, який провів надзвичайно цікаві квести для учасників, плей-бек театр SUN CITY, Наталя Домінська з технологією діагностики “фото аури”, Сергій Брудеров, майстер Аюрведи, валеології, медитації, прикладної аналітики з лекцією на тему “Прості дії, що впливають на долю”, Олександр Геращенко – сімейний психолог та НЛП тренер. Крім того, було проведено майстер-клас малювання для дітей від школи “Пташка”(Ольга Крючковська) та аквагримування для всіх бажаючих від практикуючого аквагримера Юліанни Володимирівної.

У фестивалі взяли участь DJ Noname / Руслан Гармаш, що підтримував атмосферу новинками електронної музики та багато інших учасників. Усім відвідувачам – малим, молодим та дорослим фестиваль дуже сподобався. Звісно, не обійшлось і без певного негативу, яким став літній дощик, що зіпсував багатьом гостям та учасникам фестивалю настрій, але наступний Family Forest Fest, що запланований на вересень обіцяє бути більш масштабним та не засмучувати відвідувачів поганою погодою.

Тимощук І.В.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН