Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські науковці взяли участь у Міжнародній виставці «Технології захисту»

15 –18 червня 2021 р. в м. Києві відбулась Міжнародна виставка «Технології захисту», у якій взяли участь д.т.н., професор, головний науковий співробітник Сарібєкова Ю.Г. та д.т.н., провідний науковий співробітник Семешко О.Я Херсонського національного технічного університету.

Під час виставки було презентовано наукову роботу на здобуття Державної премії України за 2021 рік в галузі науки і техніки «Текстильні матеріали і вироби спеціального та військового призначення» та авторського колективу вчених і виробників Херсонського національного технічного університету, Київського національного університету технологій та дизайну, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і ТОВ «РА.ДА».

Авторами роботи представлено монографію «Інноваційні технології виробництва текстильних матеріалів і виробів військового та спеціального призначення» авторів Чепелюк О.В., Сарібєкової Ю.Г., Семешко О.Я., Ванкевича П.І., Черненка А.Д., Остапенко Н.В., Колосніченко О.В., Прохоровського А.С.

Презентацію відвідав генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром», Гусєв Ю.В., який високо оцінив представлену роботу та внесок науковців нашого університету у підвищення обороноздатності України.

ХНТУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН