Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кафедра смарт-технології з’єднань та інженерії поверхні КПІ запрошує на навчання

Щасливий той, хто потрібен. Стань фахівцем в галузі комп’ютерного керування технологічними системами інженерії зварних з’єднань та поверхонь, розробником алгоритмів та програмного забезпечення автоматизованих систем керування технологічними процесами – обійми своє місце в сучасному світі.

Сьогодні провідними напрямками науково-технічного прогресу в промисловості є комплексна автоматизація та розробка «безлюдних», SMART технологій. А саме комп’ютерного моделювання, віртуального опрацювання технологій та 3D виготовлення. Причому всі ці стадії можуть бути рознесені по різних куточках земної кулі. В Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» в інституті матеріалознавства та зварювання створено нову кафедру смарт-технології з’єднань та інженерії поверхні

Студенти кафедри навчаються за рахунок державного бюджету та 100% забезпечені гуртожитком. Кафедра розвиває наукові напрямки: технологічні системи електроконтактного та інших способів зварювання, системи вакуумно-конденсаційного нанесення захисних та декоративних покриттів, комп’ютеризовані системи плазмового наплавлення та напилення, розробляються нанотехнології та наноматеріали, в тому числі порошки для 3D друку, а також плазмові технології для утилізації різноманітних побутових та промислових відходів.

Освітня програма «Технологічні системи інженерії з’єднань і поверхонь» передбачає вивчення комп’ютерної техніки, програмування, теорії автоматичного керування, електротехніки й електроніки, схемотехніки, основ механіки і металознавства та циклу технологічних спеціальних дисциплін. Студенти під час навчання залучаються до наукових досліджень та конструкторських розробок за замовленнями підприємств, здобуваючи навички практичного застосування набутих знань.

Студенти нашої кафедри мають можливість отримати диплом євро інженера зі зварювання від International Institute of Welding і працювати в Європі! Також мають можливість навчатися за міжнародними магістерськими програмами подвійного диплому в Університеті Отто-фон-Геріке (Німеччина) та Федеральному університеті м. Уберландія (Бразилія) і отримати подвійний диплом по закінченню навчання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН