Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти зустрілися з відомими українськими письменниками та журналістами

Про зустріч, яка відбулася у ХДУ повідомляє ректор університету Олександр Співаковський:

– Зустрічі з відомими людьми завжди знакові та приємні! Це можливість збагатити один одного спілкуванням. Адже нам так цього бракує у бурхливому потоці інформаційного та онлайн-життя.

Сьогодні студенти та викладачі Факультет української й іноземної філології та журналістики ХДУ мали унікальну нагоду познайомитися і поспілкуватися із сучасними українськими письменниками, членами ГО «Український осередок Міжнародного ПЕН-клубу» – журналістом, правозахисником, дослідником та менеджером освітньо-культурних проєктів Алімом Алієвим; українським письменником, музикантом та журналістом Павлом Коробчуком; письменником, журналістом, перекладачем Олегом Коцаревим; письменницею, літературознавчинею, перекладачкою Галиною Крук; журналісткою, кураторкою книжкових проєктів та літературних програм Тетяною Терен, а також есеїсткою, поеткою, журналісткою, медіадослідницею Марією Титаренко.
Університет – це майданчик, де молодь має всебічно розвиватися за будь-якими напрямками. Я особисто за освітою математик, займаюся IT. Але я також маю хист до творчості, видав декілька книжок. І мені завжди приємно відвідувати такі творчі зустрічі.

Є проста формула щасливої людини – це людина, яка тримає долю в своїх руках, яка завжди рухається вперед, розширюючи коло своїх друзів та знайомих і обов’язково відчуває себе частинкою чогось більшого!

Переконаний, що саме такими є наша молодь! Щиро дякую організаторам зустрічі – викладачам кафедри української філології та журналістики за приємні моменти спілкування!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН