Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні нагородили журналістів – переможців обласного конкурсу

Про це повідомляє Херсонська обласна організація НСЖУ:

– 4 червня, напередодні професійного свята – Дня журналіста України у прес-клубі газети «Новий день» відбулося нагородження переможців традиційного щорічного творчого конкурсу, організованого обласною організацією НСЖУ. Сучасні реалії внесли корективи в його проведення: професійне суперництво журналістів від минулорічних відрізнялося тим, що для конкурсантів пропонувалося значно менше номінацій. Тож і учасників, і переможців було менше, ніж зазвичай.

Як зазначив у своєму виступі голова журі конкурсу, поет, заслужений працівник культури України Олег Олексюк, відчутним досягненням журналістської спільноти області є глибокий рівень і фахова майстерність матеріалів у такій складній номінації, як «Краще журналістське розслідування на актуальну тему». Їх побільшало і у місцевих газетах, і на телебаченні, а особливо – в онлайн-ресурсах.

Голова обласної організації НСЖУ, заслужений журналіст України Валерій Долина вручив дипломи першого ступеня та грошові премії переможцям конкурсу у номінації «Журналістське розслідування на актуальну тему»
серед журналістів друкованих ЗМІ:
Савченко Марині – кореспондентці газети «Новий день»;
серед тележурналістів:
Ваніній Олені – кореспондентці телеканалу «1+1» у Херсонській області;

серед радіожурналістів:
Шклярук Наталії – редакторці радіо філії АТ «НСТУ» «ХРД «Скіфія»;

серед журналістів Інтернет-видань:
Кобернику Петру – журналісту Центру журналістських розслідувань та Медіа-центру «IPC-Херсон»;

дипломи другого ступеня та грошові премії:
Батуріну Олегу – власному кореспондентові газети «Новий день»
та Хлєбус Оксані – кореспондентці філії АТ «НСТУ» «ХРД «Скіфія».

Премію ім. В. Гридасова за кращі матеріали з впровадження інноваційних технологій в усіх сферах життя, диплом першого ступеня та грошову премію отримала Протопопова Олена – кореспондентка філії АТ «НСТУ» «Скіфія».

Премію ім. В. Гайдая за кращі публіцистичні матеріали присуджено ветеранові журналістові Тютюну В.В. На жаль, наш колега перебуває у лікарні, тож отримає її пізніше. Всі присутні одностайно бажали Віктору Васильовичу швидкого одужання.

Спеціальною премією з врученням диплома першого ступеня відзначено 24-серійну програму про Херсонщину «Маршрутом змін» (керівник проєкту, оператор-постановник Юрій Харченко, журналіст Тетяна Левандовська, режисер Ольга Харченко).

Було відзначено активну участь у конкурсі журналістів газет «Приазовська правда» з Генічеська, «Маяк» з Берислава, сайту «НоваКаховка.City». І хоч цьогоріч вперше за останні три роки їхніх прізвищ немає серед переможців, та надані публікації були цілком професійні та цікаві.

Подяки від обласної організації НСЖУ отримали члени журі конкурсу Олег Олексюк, Олег Анащенко, Анатолій Марущак, Лариса Неділько.
Дякуємо всім учасникам творчого конкурсу, плануємо й надалі не зраджувати добрих традицій.

Бажаємо всім колегам-журналістам творчих успіхів, поповнення читацької, глядацької та слухацької аудиторії, нових цікавих тем, сміливих проєктів, фінансової стабільності, міцного духу та доброго здоров’я.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН