Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі херсонського вишу отримали другу дозу вакцини від Covid-19 (фото)

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Разом з ще понад сотнею моїх колег з Херсонського державного університету отримав дозу вакцини виробництва Pfizer/BioNTech за програмою вакцинації освітян.

Дякую проректору Сергей Кузнецов за організацію процесу, а директору Департамента охорони здоров’я Херсонської обласної державної адміністрації Віктор Короленко, головній лікарці Херсонської міської клінічної лікарні ім.Є.Є.Карабелеша Алла Малицкая, заступнику медичного директора з медичного обслуговування дорослого населення Ольга Керецман, завідувачці денного стаціонару поліклініки №1 Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є.Карабелеша Алёночка Фучко за проведення вакцинації для нашого колективу. У ваших дівчат легкі руки, тож ми майже не відчули дискомфорту від щеплення.

Особлива подяка працівникам Медичного центру ХДУ, які приймають нас, піклуються, консультують, проводять інструктаж та контролюють самопочуття кожного. Три роки тому ми створили цей підрозділ, отримуємо якісні медичні послуги, і зараз тут у комфортних умовах 114 співробітників університету пройшли вакцинацію.

Незважаючи на безліч фейків, вакцинація необхідна для власного здоров’я і для безпеки оточуючих. Це особиста відповідальність кожної людини. Я переніс цю хворобу, знаю, які важкі наслідки, яка вона підступна…

Минулого тижня в університет приїжджали наші партнери з Польщі. Вони вже зробили два щеплення і тепер можуть бути спокійні за своє здоров’я, бути вільними у пересуванні та ходити без масок. Тож якщо ми хочемо відкрити кордони з Європою, з іншими країнами, то маємо масово вакцинуватися, як це робить увесь світ.

Для нас це вже друга хвиля вакцинації. Перша відбулася на початку травня. Тоді щеплення отримали 80 наших співробітників.

До речі, разом зі мною сьогодні до Медцентру прийшли й мої дружина та донька. Вони теж скористалися можливістю захистити своє здоров’я, яка надана освітянам.
Будьте здорові! Вакцинуйтеся!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН