Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Другий рейс до Стамбула відкрили з херсонського аеропорту

Сьогодні міжнародний аеропорт «Херсон» зустрів водяною аркою перший рейс турецького лоукостера Pegasus. Перевізник поєднав прямим авіасполученням Херсон та аеропорт Стамбула Sabiha Gokcen. Про це повідомили в Херсонській ОДА.

Прямі рейси з Херсона в Стамбул виконуватимуть з 3 червня 2021 року двічі на тиждень – щочетверга та щонеділі. Виліт з Херсона о 14:55, зі Стамбула о 12:30. Тривалість польоту 1 години 35 хвилин.
«Приємно бачити, що наш аеропорт розвивається. Це вже другий новий рейс за останні півроку. Туреччина є сьогодні найпопулярнішим напрямком не лише для жителів Херсонщини, а й для усієї України. Тому відкриття другого регулярного авіарейсу до Стамбула – це дуже важливо», – зазначив перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов.
Це тринадцяте пряме авіасполучення між Україною та Туреччиною від Pegasus Airlines. З початку цього року авіакомпанія Pegasus оголосила про відкриття нових рейсів з Харкова та Запоріжжя в Бодрум, також з Одеси в Стамбул і з Києва в Газіпаша.

«Авіакомпанія Pegasus не є конкурентом Turkish Airlines, оскільки вони обслуговують зовсім різні категорії пасажирів, літають до різних аеропортів. Pegasus – це лоукост-оператор. Авіакомпанія пропонує квитки за демократичними цінами – від 55 євро. Я щасливий і вдячний співробітникам аеропорту і всім, хто доклав неабияких зусиль, щоб цей оператор почав виконувати рейси з Херсона», – підкреслив директор КП «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН