Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешківській громаді 16 сімей прийняли у свої сім’ї 73 дітей

Про це повідомляє Територіальний центр соціального обслуговування Олешківської міської ради:

– «Візьміть дитину у родину!» – не просто гарний вислів. Це можливість зробити життя дитини більш світлим і радісним, подарувати маленькому сердечку тепло, надію та впевненість у майбутньому.

На сьогоднішній день в Олешківській громаді 16 сімей прийняли у свої сім’ї вже 73 таких дітей, став для них прийомними батьками та батьками-вихователями.

Кожна дитина мріє про щастя та хоче жити у повноцінній люблячій родині. Діти-сироти як ніхто потребують підтримки та допомоги, вони самотні та зневірені, позбавлені найпростіших людських радостей. Саме тому так важливо подарувати їм тепло, турботу та любов. Зробити це можна, ставши прийомними батьками та батьками-вихователями.

Прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу – це сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це можливість відкрити своє серце знедоленій дитині та зробити її життя щасливим і безтурботним.

Якщо ви небайдужі до дитячих доль та хочете взяти на виховання та спільне проживання дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, сміливо звертайтесь до нас! Ми допоможемо, відповімо на усі питання та надамо вичерпну інформацію.
За довідками звертатись до КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» м.Олешки, вул.Пароходна, 43 , т. 45 156 або +38(066)744-25-97

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН