Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі триває благоустрій території поблизу Алеї Троянд

У Запоріжжі продовжують благоустрій території біля Алеї Троянд на вулиці Якова Новицького, що у Вознесенівському районі міста. Тут облаштовують прибудинкову територію кількох багатоповерхівок, розташованих між вулицями Перемоги та Патріотичною. Роботи планується завершити наприкінці літа. Сьогодні міський голова Володимир Буряк проконтролював виконання робіт.

У Запоріжжі вже кілька років реалізується міська програма благоустрою вулиць, парків, скверів, зон відпочинку. Було реконструйовано проспект Маяковського, сквери Театральний та Піонерів, Правобережний пляж, першу чергу скверу 30-річчя визволення України, Алею Троянд. Цього року змінилася площа Привокзальна. Продовжується реалізація низки проєктів. Зокрема виконується благоустрій території біля Алей Троянд. Сьогодні міський голова Володимир Буряк провів тут виїзну нараду. Керівники підрядної організації, профільних міських служб доповіли про зроблене, подальші плани реконструкції та строки завершення робіт.

– Це один з об’єктів, який планується виконати цього року, як продовження реконструкції Алеї Троянд. Біля житлових будинків буде виконано благоустрій території, облаштовано місця для парковки, замінено зовнішнє освітлення, встановлено дитячі та спортивні майданчики. У результаті тут буде сучасна прогулянкова зона, – сказав Володимир Буряк.

Нагадаємо, кілька років тому було виконано реконструкцію Алеї Троянд. Після цього, за дорученням міського голови Володимира Буряка, був розроблений проєкт реконструкції прилеглої території. У результаті тут розпочалися роботи на ділянці між вулицями Перемоги та Патріотичною.

Тут відремонтують проїжджу частину, тротуари, замінять бордюри та освітлення, встановлять 4 спортивні та 4 дитячі майданчики, розширять прибудинковий проїзд, облаштують місця для паркування транспорту. Будівельні роботи планується завершити наприкінці літа. У подальшому заплановане озеленення цієї ділянки.

– У місті реалізуються й інші проєкти. Виконано значний обсяг робіт на площі Привокзальній. Продовжуються роботи на площі Запорізькій, на вхідній групі парку Гагаріна. До початку літнього сезону має бути завершено черговий етап робіт на території пляжної зони на вулиці Лейтенанта Шмідта, – зазначив Володимир Буряк.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН