Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі викрили схему розкрадання понад 6 млн гривень бюджетних коштів

Працівниками Державної податкової служби України спільно зі слідчим управлінням ДФС у Запорізькій області та СБУ викрито схему незаконного заволодіння грошовими коштами при закупівлі товарно-матеріальних цінностей. Про це повідомляє пресслужба ДПС України.

Як з’ясували співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Запорізькій області,протягом 2018-2020 років підприємством було виділено понад 100 мільйонів гривень на закупівлю послуг. Переможцем тендерних торгів стало підприємство Запорізького регіону, яким до виконання робіт були залучені субпідрядники не тільки реального сектору економіки, а й фірми з ознаками «фіктивності». Тобто частина робіт фактично виконувалась, а решта робіт існувала лише на папері.

Перевіркою встановлено безпідставне завищення вартості продукції, чим нанесені збитки державі у вигляді несплати податків на суму понад 6 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Навмисне не вказується підприємство- порушник! А це говорить про ФІКТИВНІСТЬ вказаної перевірки, що “проводили” ДПС і СБУ.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН