Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі почали оновлення Алеї Троянд

У Запоріжжі розпочали благоустрій території біля Алеї Троянд. Тут облаштують прибудинкову територію кількох багатоповерхівок, розташованих між вулицями Перемоги та Патріотичною. Роботи планується завершити наприкінці літа. Про це повідомив міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

За кілька попередніх років у Запоріжжі за кошти громади міста реконструювали низку знакових об’єктів. Серед них проспект Маяковського, сквери Театральний та Піонерів, Правобережний пляж, перша черга скверу 30-річчя визволення України, Алея Троянд. Кожен з цих об’єктів став справжньою окрасою міста. При цьому до кожного об’єкту намагалися підходити комплексно. Окрім благоустрою, замінили комунікації, зовнішнє освітлення, висадили зелені насадження.

Черговим прикладом такого комплексного підходу стала Алея Троянд. Нещодавно тут розпочали благоустрій прилеглої території. У результаті буде наведено лад на прибудинковій території кількох будинків між вулицями Перемоги та Патріотичною. Тут відремонтують проїжджу частину, тротуари, замінять бордюри та освітлення, встановлять 4 спортивні та 4 дитячі майданчики. Будівельні роботи планується завершити наприкінці літа. У подальшому заплановане озеленення цієї ділянки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН