Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти херсонських вишів отримали іменні стипендії від автохолдингу (відео)

У “Центр Херсон” підбили підсумки щорічного традиційного проєкту для студентів -«Стипендія BOSCH Service ” Автопланета” .

Цього дня було відзначено студентів Херсонського національного технічного університету і політехнічного коледжу.

«Стипендія від BOSCH Service» – перший крок до бізнес-кар`єри, автори кращих бізнес-прєктів отримують іменні стипендії протягом трьох місяців і сертифікат на проходження практики в холдингу, де вони зможуть набути практичних навичок у роботі.

Декан факультету інженерії та транспорту ХНТУ – Ігор Сєліверстов ділиться враженнями:”Це, мабуть, єдина така компанія, яка зрозуміла, що поєднання науки, освіти і бізнесу це не – відокремлені поняття. Проєкт “Стипендія BOSCH Service” поєднує все це, тому наші студенти активно працюють , навчаються та розвиваються, створюючи наукові проєкти саме на базі цієї компанії.”

Методика проведення конкурсу складається з декількох етапів, але найголовніший, за словами Лариси Крамаровської, директорки з розвитку персоналу – це співбесіда, вміння відстоювати свої погляди, а для цього потрібно пройти шлях, який поєднає теоретині і практичні знання, працюючи над науковою роботою.

Лариса Крамаровська додає: “Студент розповідає про те, що йому подобається, хобі, а також ким би він хотів працювати в майбутньому. Пробує себе й робить перші кроки на такому великому підприємстві, а ми дивимось на його дисциплінованість та теоретичні знання “.

Переможці у презентованих роботах показали інноваційний погляд молоді на розвиток автомобільної галузі, і звісно, отримали запрошення від роботодавця.

Керівники проєкту розуміють, що молоді не просто знайти своє перше робоче місце і побудувати кар’єру, тому намагаються знайти молоді таланти і допомогти їм розвиватись. ” Глобальна конкуренція на ринку праці залишить можливість тільки одержимим , талановитим та унікальним. Холдинг “Автопланета” пропонує розвинути тут свої навички і отримати добре працевлаштування і заробітну плату, ” -зазначає Роман Романов – засновник холдингу “Автопланета”.

Студенти які мають бажання рости і розвиватися, працювати у згуртованій команді та їздити у закордонні відрядження- не пропустіть свою можливість!

Стипендія BOSCH Service ” Автопланета”- це крок вперед.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН