Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іменну стипендію отримали студенти ХДАЕУ (відео)

Вже 9 років поспіль автомобільний холдинг “Автопланета” співпрацює з студентами вищих навчальних закладів Херсона.

28 квітня було підбито підсумки та відзначено студентів Херсонського аграрно-економічного університету, які брали участь у проєкті Стипендія BOSCH Service “Автопланета”, інціатором якого став Роман Романов, засновник холдингу, який вбачає великі перспективи у молоді з регіонів. Співпраця роботодавців та науковців важливо у розвитку інвестиційних проєктів.

Вікторія Грановська, перший проректор ХДАЕУ зазначила:
“Є дійсно позитивний ефект від даної співпраці: студенти мають можливість практично опанувати нові навички, розвиватися та бути, безпосередньо, дотичними до всіх процесів, які відбуваються в холдингу. Ми вважаємо, що такий спосіб підготовки фахівця є більш ефективним, ніж ті, які передбачають лише теоретичне навчання. І кожного року ми маємо своїх переможців, які потім є достатньо ефективними і у виробництві, і продовжують співпрацю з даним холдингом”.

Суть проекту – дати перспективній молоді можливість працевлаштування в реальному бізнесі та допомогти їм знайти себе. Щороку молодь все більше зацікавлюється та бере участь – за 9 років проєкт охопив близько 1500 учасників, які продемонстрували гідні результати, сучасний погляд на автомобільну галузь багато із них і зараз співпрацюють з холдингом на міжнародному рівні.

Дмитро Іванов, генеральний директор холдингу “Автопланета” коментує:.
“Цей проєкт став дуже популярним завдяки тому, що він чесний та відкритий. Студенти розуміють, за що можуть отримати стипендію, – і дійсно отримують, якщо вони д зробили декілька кроків вперед до своєї кар’єри”.

Учасники проєкту усвідомлюють, що це чудова перспектива кар’єрного росту та розвитку. Від стажування до офіційного працевлашування пропонує провідний роботодавець Херсонщини- холдинг «Автопланета», який має і різні соціальні програми на підтримку співробітників, включаючи освіту.

Молодь, яка долучилась до проєкту Стипендія BOSCH Service “Автопланета”, перспективна, вже показала свій рівень знань і прагнення. З року в рік, можна спостерігати все більше результативних кейсів, коли студенти починають працювати не тільки у групі компаній , а й в столиці і навіть за межами України під егідою “Автопланета”. Очільники проєкту запрошують молодь долучитися!

Тож, якщо у вас є цікаві ідеї, візьміть участь у проєкті Стипендія BOSCH Service “Автопланета” – це точно змінить на краще ваше майбутнє!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН