Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські виробники хочуть взяти участь у тендері на постачання молочної продукції до освітніх закладів міста

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Херсонський маслозавод. Херсоночка:

– Наша продукція у школах та дитсадках Херсона?
👪Здорові діти – здорова нація, а здорова нація – здорова країна! Отже, здоров’я наших дітей – найголовніший чинник благополуччя.

🤝Нещодавно в Херсонській міській раді відбулася зустріч міського голови з місцевими виробниками продуктів харчування. На зустрічі була наш директор ТДВ «Херсонський маслозавод» Катерина Костіна.
(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=399594441230365&id=343290523527424&sfnsn=mo)

🙁За словами чиновників, місцеві виробники не беруть участь у тендерах на постачання молочної продукції для дошкільних та шкільних закладів міста через постійні перемоги інших підприємств.

🧀Херсонський маслозавод пропонує свій товар за відпускними цінами, які є набагато нижчими, ніж ціни «переможців», а висока якість продукції ТДВ «Херсонський маслозавод» давно відома місцевій громаді та відповідає вимогам стандартів якості для продуктів дитячого харчування.

☝🏻Ми підтримуємо ініціативу нового мера щодо проведення наступних тендерів за чесними та прозорими умовами, та з радістю готові почати постачання місцевої натуральної молочної продукції в школи та дитячі садки нашого міста.

🤗Ми докладемо всіх зусиль, щоб діти нашого міста отримували тільки якісні , натуральні та користні для здоров’я молочні продукти місцевого виробника!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН