Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортсмени Запорізької області готуються до участі в Олімпійських іграх 2021 року

Як повідомила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації  Наталія Власова, до перенесених Олімпійських ігор Токіо-2020 залишилося менше трьох місяців, і Міжнародний олімпійський комітет продовжує тісно співпрацювати з усіма зацікавленими сторонами, щоб Ігри цього року стали потужним символом надії у цей безпрецедентний та важкий для всього світу час.

Протягом останніх днів відбулась низка відео зустрічей президента МОК Томаса Баха з Олімпійською родиною світу. Під час них він, зокрема, наголосив, що організації не розглядають інші сценарії й вживають усіх необхідних заходів задля збереження здоров’я спортсменів та учасників Ігор. Здобути медаль найпрестижніших змагань світу матимуть шанс і представники Запорізької області.

 – Запорізькі спортсмени вже не раз доводили, що можуть боротися за перемогу і сподіваюсь, що цього разу виключення не буде. А наше завдання – створити всі можливі умови для цього. Наша мета – скоординувати зусилля всіх структур області та зосередитися на завершальному етапі відбіркових олімпійських змагань, які розпочалися ще у 2019 році, – зазначила Наталія Власова.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН