Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Ювілейній ТГ відкрили ЦНАП (відео)

Жителі Ювілейної територіальної громади тепер можуть користуватися послугами нового ЦНАПу. Його урочисто відкрили у самому центрі села. Кошти на ремонт приміщення адмінбудівлі для ЦНАПу надали Міністерство соціальної політики України та Ювілейна сільська рада. А от обладнання та програмне забезпечення отримали від міжнародної організації за програмою U-Lead.

«Ми максимально наблизили послуги адміністративні до людей. Більше ніж 12000 наших мешканців мають можливість сьогодні отримати в комфортних умовах, зрозумілі, в одному місці якісні адміністративні послуги». – зазначив голова Ювілейної територіальної громади Роман ПУСТОВОЙ.

Перед початком роботи працівники пройшли 5 навчальних модулів та отримали відповідні сертифікати. На сьогоднішній центр має змогу надавати жителям 146 послуг, серед них паспортні, нотаріальні, соціальні та земельні послуги.

Ірина ЯКУБЕНКО – т.в.о директора ЦНАП с.Ювілейне зазначила: «Наші люди дуже задоволені що ми відкрилися, ну відкриваємося сьогодні, хочуть іще щоб наших послуг було дуже-дуже багато. Ми плануємо ще розвиватися і ще відкривати дуже багато послуг»

Самі ж жителі с. Ювілейне підтверджують на відкриття центру чекали з нетерпінням. Адже раніше за адміністративними послугами їм доводилося їздити за 80 км. Тепер же всі питання можна вирішити на місці у гарному сучасному офісі.

Цього ж дня у Ювілейній ТГ також відкрили територіальний підрозділ ЦНАПу в смт Нова Маячка, де жителям будуть надаватися 96 послуг.

Почесні гості – заступники голови ХОДА Андрій Шибаєв та Микола Якименко пообіцяли найближчим часом забезпечити селище мобільними кейсами для надання адміністративних послуг маломобільним групам населення.

«Це дуже важливо щоб кожен громадянин міг отримати всі послуго швидко, в онлайн-режимі. Наразі ми працюємо ще по наданню двох мобільних кейсів для громадян Нової Маячки та Ювілейненської ОТГ. Також зараз проводимо перемовини для того щоб встановити в Ювілейненській ТГ ДМС-станцію, для того щоб отримали громадяни громади можливість отримувати паспорти». – зазначив заступник голови Херсонської облдержадміністрації Микола ЯКИМЕНКО.

Також жителі Нової Маячки мали змогу особисто поставити проблемні запитання представникам обласної адміністрації.
Питання різні – і якості доріг, капітального ремонту дитсадків та підтоплення села. Жодне питання не залишилося без уваги.

Андрій ШИБАЄВ – заступник голови Херсонської облдержадміністрації: «Я ще раз обіцяю що через місяць ми тут з конкретними відповідями на усі конкретно поставлені питання».

Такій відповіді жителі Нової Маячки вірять, але все ж кажуть – оцінювати будуть по результатам через місяць. А поки для них є великою радістю відкриття підрозділу ЦНАПу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН