Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У стоматологічній клініці херсонські лікарі провели безкоштовний огляд та лікування дітей із синдромом Дауна (відео)

Центр професійної стоматології «Естет» запросив у гості маленьких «сонечок». До Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна лікарі у подарунок провели безкоштовний огляд. Такі акції керівництво центру організовує не вперше. Минулого разу у центрі пролікували дітей багатодітної родини. Лікарі стверджують допомагати іншим – їх обов’язок.

Зустрічали малюків яскраво та з посмішками. Батьки відразу відчули, що їх діти лікарів – не бояться, не дивлячись на всі заплановані процедури. Атмосфера позитиву у закладі відчувається – тільки -но зайшов.

Вже багато років клініка «Естет» професійно проводить успішне лікування зубів у медикаментозному сні. Над безпечним та безболісним лікуванням працюють чотири бригади анестезіологів. Є тут і операційна та пост-операційна палати. Лікарі наполягають на лікуванні маленьких сонечок саме у медикаментозному сні, кажуть – процедура цілком безпечна для діток. Практикують такий метод з 2019 року. Після лікування пацієнт обов’язково на протязі трьох місяців має спостерігатися у спеціаліста.

Наприкінці заходу керівництво центру вручили подарунковий сертифікат на процедури у медикаментозному сні одному з маленьких пацієнтів, котрому необхідне комплексне лікування. Тож вже 21 березня – у Всесвітній день людей з синдромом Дауна, однією здоровою усмішкою стане більше!

Після такої акції малюки побачили стоматологів з іншого боку – усміхненими та добрими. Та ще й отримали винагороди та подарунки за свою сміливість. То ж прийдуть на прийом знову, адже запам’ятали – за зубками потрібно доглядати разом зі спеціалістом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН