Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші розпочали акредитаційну експертизу одного з факультетів

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– На факультеті бізнесу і права розпочали акредитаційну експертизу освітньої програми «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Для Херсонського державного університету дана освітня програма є архіважливою. Адже на сьогодні висококваліфіковані юристи – основа захисту нашої країни та регулювання процесів у суспільстві.

Традиційно на першому брифінгу представив експертам Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти команду проректорів університету, керівництво факультету, кафедр та гаранта освітньої програми. Розповів про ті інституціональні зміни, які відбулися у нашому університеті, і які нині забезпечують нам можливість успішно пройти акредитацію.

Звісно, це не перша наша експертиза навіть у цьому році, але кожна акредитація унікальна, бо співпрацюємо з новими фахівцями, у кожного з яких свій підхід, свої акценти. Незаангажована оцінка, поради дуже для нас важливі, зважаючи на глибину вивчення експертами всіх параметрів освітньої програми. Тож побажав колегам плідної співпраці.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН