Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець Андрій Проценко представлятиме Україну на Олімпійських іграх 2021 (відео)

ХХХІІ літні Олімпійські ігри відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року в місті Токіо (Японія).

Українські спортсмени вже здобули 90 олімпійських ліцензій. Херсонський легкоатлет Андрій Проценко, випускник Херсонського фахового спортивного коледжу представлятиме наш регіон серед них. Йому одному з п’яти у світі підкорилась висота 2,40 м. 2020 рік спортсмен закінчив з другим результатом світового топ-листа сезону зі стрибків у висоту (2,30 м).

Андрій Проценко вже двічі брав участь в Олімпійських іграх. Найкращий результат він показав у Ріо-де-Жанейро в 2016 році, посівши VI місце.

Телестудія “Український південь” знайомить зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх! Андрій Проценко, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики в інтерв`ю журналістам підкреслив, наскільки важливо для нього представляти Херсонщину, брати участь у таких змаганнях високого рівня. Сьогодні і в більшості тренування проходять на базі Херсонського фахового спортивного коледжу.

Геннадій Зуєв, заслужений тренер України, розповів, як він побачив свого зіркового учня, а також, як виховати олімпійського чемпіона.

Детальніше у відео.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН