Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

50 років разом: у Генічеську подружня пара відсвяткувала золоте весілля

06 березня Генічеський міський голова Олександр Тулупов привітав Миколу Петровича та Валентину Миколаївну Федорових з 50-річним ювілеєм спільного життя.

Своє золоте весілля вони відзначили урочистою реєстрацією ювілейної річниці, а подію засвідчили найрідніші люди та друзі.

Як і вперше, у супроводі свідків та гостей, поважна пара увійшла до шлюбної зали відділу реєстрації актів цивільного стану і ступила на весільний рушник. Потім подружжя поновило шлюбні обіцянки та станцювало весільний  танок.

“Відсвяткувати золоте весілля – це велике щастя та досягнення, яке варте найвищої поваги. Ви дивовижні, і золота річниця тому підтвердження. Адже не кожна пара здатна  пройти всі випробування та труднощі, які підготувала їм доля. Ваша родина є справжнім прикладом сімейного благополуччя та добробуту для молоді нашої громади” – зазначив у своєму привітанні міський голова.

Роки, що залишилися позаду сьогоднішніх ювілярів, є доказом того, що кохання та повага один до одного  здатні не  гаснути навіть через пів століття спільного життя, що все в цьому житті  можна подолати, якщо в сім’ї  завжди були, є і будуть любов, злагода і щастя.

сайт Генічеської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН