Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні відкрили модернізований тренінговий центр для підготовки поліцейських (відео)

Начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін відкрив модернізований тренінговий центр для підготовки поліцейських. Він є одним з кращих в Україні, що стало можливим завдяки підтримці Консультативної місії Європейського союзу. У Центрі поліцейські відпрацьовують різні ситуації, які трапляються під час несення служби та правомірність їх дій.

Після масштабної реконструкції та новому оснащенню у Центрі з’явився навчально-спортивний комплекс площею майже 500 м2, інтерактивні кімнати для проведення тренінгів з «Протидії домашньому насильству» та «Тактиці допиту підозрюваного».

Обстановка у кімнатах максимально наближена до реальної. Так, інтерактивний клас для «Протидії домашньому насильству» схожий на однокімнатну квартиру з відповідними меблями та інтер’єром. Інтерактивна кімната для відпрацювання навиків «Тактики допиту підозрюваного» є прототипом кімнати для проведення допитів у ізоляторах тимчасового тримання чи слідчих ізоляторах.

Нове обладнання для навчальних кімнат, тактичної підготовки та надання першої домедичної допомоги дозволить покращити професійний рівень співробітників поліції області. Так, на спеціальних манекенах дорослих та дітей, які синхронізовані з планшетом, поліцейські зможуть відстежувати правильність та своєчасність надання допомоги людині.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН