Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зустріч Комітету жінок-підприємниць у Херсонському гідрометеорологічному технікумі (відео)

Комітет жінок-підприємниць було створено в січні 2020 року, за ініціативи Херсонської торгово-промислової палати. Комітет об’єднав бізнес-леді – власниць бізнесу, керівниць, експерток з різних галузей, що прагнуть брати активну участь в діловому і громадському житті Херсона, розвивати його виробничий, туристичний та культурний потенціал.

Сьогоднішнє засідання – вже друге в цьому році. Перше пройшло у січні в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара, цікавому й сучасному місці для інтелектуального, творчого та ділового спілкування.

Головна мета діяльності Комітету – створення сприятливих умов для розвитку жіночого бізнесу в Херсонській області, а задання – бути контактною площадкою, місцем неформального спілкування бізнес-леді з найрізноманітнішими інтересами. Комітет сприяє самореалізації учасниць, посиленню лідерських навичок, обміну знаннями й досвідом, розширенню ділових зв’язків та розвитку партнерства між членами Комітету.

Важливо, що на засіданнях Комітету завжди приємна й доброзичлива атмосфера. Це допомагає учасницям вільніше почуватися та висловлювати свою думку, розповідаючи про свої проєкти та задуми. Кожному важливо бути вислуханим та почутим, отримати позитивний зворотний зв’язок, натхнення і підтримку, а також зміцнити свою впевненість у власних силах.

Важливо, що Комітет дає можливість познайомитися і обмінятися досвідом та баченням людям, які, зайняті у різних сферах діяльності, могли б ніколи й не зустрітися в звичайному житті. Саме завдяки таким зустрічам спалахують іскри нових ідей, з яких народжуються спільні творчі й ділові ініціативи; укладаються іноді неочікувані, але – як показує час – успішні партнерства.

Засідання Комітету щоразу проходять у різних локаціях, цікавих як за формою, так і за змістом. Цього разу це Херсонський гідрометеорологічний технікум Одеського державного екологічного університету, єдиний заклад подібного профілю в Україні.

Тематика засідань Комітету – дуже широка: від освіти і громадських проєктів до суто професійних питань. Для учасниць це можливість спілкування, знайомства з історією й сьогоденням міста Херсона, налагодження ділових контактів і партнерств, а також нові враження, знання та досвід.

Комітет виконує ще одну, надважливу в сучасному світі функцію: допомагає розвивати soft skills і практичні навички самопрезентації та просування свого бізнесу. До них належить: поглиблене знайомство з діловим етикетом, подолання остраху перед публічними виступами, покращення навичок говорити на камеру та вміння триматися в кадрі, змістовно і влучно презентувати свою бізнес-ідею тощо.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН