Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївці обговорили податкову спроможність місцевого бюджету

Днями в Горностаївській районній державній адміністрації відбулося засідання членів комісії по перевірці будинків, у яких перебувають люди похилого віку. В роботі засідання взяли участь начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов та заступник голови Горностаївської РДА Олександр Сушко.

Під час зустрічі було розглянуто низку питань, зокрема, стан утримання та фінансування в Горностаївському районі будинків для людей похилого віку, наповнення місцевого бюджету, легалізації найманої праці, виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету.

У своєму виступі Олександр Ковальов проінформував присутніх про особливості кампанії декларування доходів громадян, цьогорічне гасло якої: «Працюй, декларуй, будуй громаду твоєї мрії!». Звернув увагу, що в умовах карантинних обмежень, подання податкової звітності в електронному вигляді набуло неабиякого значення, а головне – це зручна і проста процедура. Також, з метою підвищення податкової поінформованості, закликав підписатися у Facebook на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Заступник голови Олександр Сушко запевнив про готовність завжди співпрацювати з податковою службою, аби забезпечити збільшення надходжень до бюджету з однієї сторони та успішний розвиток в районі бізнес-середовища з іншої.

Наприкінці зустрічі посадовці обговорили низку пропозицій щодо співпраці податкової служби та місцевих органів самоврядування, щоб максимально підвищити податкову спроможність місцевого бюджету.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН