Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пам’ятаючи про анексію: в Херсоні підняли кримськотатарський прапор

Про подію розповів у соціальних мережах в.о. голови Херсонської ОДА Сергій Козир.

Ранок розпочали із підняття українського і кримськотатарського прапорів. Адже саме в цей день, 26 лютого 2014 року, у Сімферополі відбулось найбільше зібрання на підтримку цілісності та єдності України — багатотисячний мітинг кримських татар і проукраїнських активістів під стінами Кримського парламенту.

Вони прийшли, аби виступити проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму. Але навіть тоді не обійшлося без втрат. Протистояти їм вийшли проросійські сили. Внаслідок цього загинуло двоє активістів.
Вже сім років у кожного із нас є одна спільна мрія, національна ідея – повернення Криму. Лише так зможемо відновити віру у міжнародне право та справедливість.
Для Херсонщини питання Криму є надзвичайно важливим, адже наша область нерозривно пов’язана з тимчасово окупованим півостровом. Щиро дякую всім, хто працює за для того, аби наші державні прапори знову замайоріли на адмінбудівлях Сімферополя та Севастополя — постійному представнику Президента України в Автономній Республіці Крим Антону Кориневичу, віце-прем‘єр-міністру реінтеграції ТОТ Олексію Резнікову, міністру закордонних справ Дмитру Кулебі та його першій заступниці Еміне Джапаровій, командам Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерства закордонних справ України, Представництва Президента України в АР Крим, а також усім організаціям, які опікуються питаннями Криму.

Ми єдині !Крим — це Україна!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН