Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Виїзне засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі (відео)

Вперше за часів існування міста у Херсонській міській раді відбулося виїзне засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Спікерами на засіданні виступили голова Громадської ради Олександр Максименко та в.о. начальника Головного управління ДПС Ігор Клим. Також був запрошений міський голова Ігор Колихаєв. Олександр Максименко озвучив, що вважає такі зустрічі край важливими та сподівається на подальшу плідну співпрацю. Журналістам «Українського півдня» голова Громадської ради розповів яких результатів хотів би досягнути.

На порядок денний були винесені питання які стосувалися основних показників надходжень до місцевого бюджету у 2020 році та їх вплив на формування дохідної частини. Про що звітував в.о. начальника ГУ ДПС Ігор Клим. Він же підкреслив те, що зустріч пройшла результативно – були підняті найгостріші питання, і запевнив, що для їх рішення вже є конкретні напрацювання.

На важливості співпраці та взаємодії виконавчих органів Херсонської міської ради з Головним управлінням ДПС та громадськістю наголосив і міський голова Ігор Колихаєв. Також він зазначив, що готовий розглянути ідеї та рішення, запропоновані учасниками засідання.

Наприкінці засідання в.о. начальника Головного управління ДПС Ігор Клим вручив міському голові презент у вигляді календаря з зображеннями Херсонщини та цифровими контактами. Він символізує цифровізацію всіх послуг податкової служби, які тепер доступні в режимі онлайн.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН