Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні поліцейські розшукали угнаний мопед

В минулу суботу, 20 лютого, близько 12:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 22-річний мешканець мікрорайону «ХБК». Хлопець розповів, що вночі невідомий зловмисник незаконно заволодів його скутером «Yamaha», який він припаркував біля одного із місцевих кафе. Поліцейські встановили особу угонщика та вилучили транспортний засіб.

Як розповів начальник відділу поліції №1 Херсонського районного управління поліції Олександр Воропаєв, на місці події працювала слідчо-оперативна група підрозділу. Поліцейські опитали ймовірних свідків події та вилучили відео з камери спостереження, розташованій на будівлі кафе. Відеоприлад зафіксував момент угону та самого зловмисника, якого оперативники одразу впізнали.

Підозрюваним виявився 30-річний мешканець обласного центру, який вже мав судимість за майнові злочини, але суд призначив йому відбуття покарання умовно. Сьогодні вранці поліцейські розшукали зловмисника та вилучили у нього транспортний засіб.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловікові може загрожувати 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН