Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська поліція закликає боротися з незаконними “лісорубами”

Херсонські патрульні повідомляють, що наразі вони посилили контроль перевезення та порубки деревини. Інспектори, які несуть службу на стаціонарних постах, особливу увагу приділяють вантажним транспортним засобам, які можуть перевозити ліс – їх зупиняють і ретельно перевіряють. У випадках виявлення порушень законодавства негайно повідомляють слідчих.

Також поліцейські виявляють факти перевезення деревини і в місті. Так, учора близько 22-ї години на Бериславському шосе патрульні помітили автомобіль Hyundai H100. Крізь скло інспектори побачили, що транспортний засіб що називається «під зав’язку» набитий пиляною деревиною. Охоронці порядку негайно його зупинили.

Чітко пояснити походження вантажу водій не зміг. Документів на нього чоловік також не мав. Тож для встановлення всіх обставин інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції.

Друзі, якщо ви стали свідком незаконної вирубки, перевезення або підпалу лісосмуг та лісів – неодмінно звертайтесь на лінію «102»!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН