Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутатом Херсонської райради стане фігурант 11 кримінальних справ

Херсонська районна ТВК визначала Олександра Власова обраним депутатом Херсонської райради. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Обирався Власов на останніх місцевих виборах від політичної партії “Блок Володимира Сальдо”.

Олександр Власов зайняв місце Тетяни Волинець, яка відмовилася від мандату депутатки райради на користь депутатства в обласній раді. За інформацією місцевих видань, голова ТВК Владислав Гладкий не з’являється на засідання комісій, через що йде затягування процесу визнання Власова депутатом. Про це вже повідомлено в Центральну виборчу комісію.

Нагадаємо, що Олександр Власов раніше був депутатом Дніпровської райради від політсили “Опозиційний блок”. Відомий він у Херсоні як фігурант 11 кримінальних справ. В суді досі розглядаються провадження про розбійний напад на очільницю місцевого осередку “Правого Сектору” Наталю Вотейчкіну, підроблення документів та нанесення тілесних ушкоджень активісту “Цивільного корпусу “АЗОВ” Вадиму Кравченко. Останньому Власов намагався вичавити око та відкусив шматок вуха.

NewTime Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН