Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці оголосили конкурс на кращий макет графіті для вуличного креативного простору

В Білозерці розпочав повноцінну роботу креативний простір «КРИЛА», створений для молоді як за віком, так і за станом душі! Мета простору – організувати для молоді спілкування, розвиток та дозвілля.

ОДНАК, згідно із карантинними нормами, приміщення простору не може вміщувати більше 5-8 осіб і тому наші заходи розраховані на малі групи, а також онлайн-режим.

ПРОТЕ у нас є можливість облаштувати вуличний простір для зустрічей із молоддю на відкритому повітрі в теплий період року, щоб створити учасникам заходів безпечні умови перебування. Ми вже обрали зручне та затишне місце – внутрішній двір будівлі, де знаходиться креативний простір. Це місце потребує благоустрою – ми хочемо розмалювати стіни будівлі, зробити навіс та зробити «вуличні» меблі. Але все по порядку.

ЗАРАЗ ми запрошуємо художників взяти участь у конкурсі малюнків-графіті. Переможець отримає цінний подарунок, а його робота буде нанесена на стіну будівлі і прикрашатиме наш вуличний креативний простір.

Умови конкурсу дуже прості – до 21 березня 2021р. надішліть свій малюнок-макет на електронну пошту bilozerka.center@gmail.com з поміткою «На конкурс графіті».

Всі отримані роботи ми розмістимо на сторінці організації у фейсбуці: https://www.facebook.com/BilozerkaCenterRegionDevelop

Переможця визначимо 25 березня 2021р.

Оцінювання робіт здійснюється за наступними критеріями:

  • відповідність молодіжній тематиці;
  • художній рівень та індивідуальність виконання;
  • оригінальність;
  • композиційна досконалість;
  • якість виконання.

Організатор конкурсу – #креативний_простір #КРИЛА при ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Медійний партнер конкурсу – портал Білозерка.Інфо.

Конкурс макетів для графіті проводиться в рамках проекту соціальної дії «Адаптація до карантинних умов креативного простору для молоді Білозерської ОТГ» в рамках програми «Активні громадяни» за підтримки Британської Ради в Україні та ХОБФ «Об”єднання».

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН