Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нижніх Сірогозах скоро з’являться «шерифи»

Нижньосірогозька районна філія Херсонського обласного центру зайнятості активно співпрацює з Нижньосірогозькою селищною радою в багатьох напрямках, серед яких і організація громадських робіт в частині недопущення порушень громадського порядку, що проводиться в рамках роботи соціально-направленного проекту «Шерифи».

У старостинських округах Cірогозчини планується створення Центрів безпеки громад, особливістю яких буде комплексна безпека громадян, яка об’єднає рятувальну службу, медичну допомогу та кабінет поліцейського. Адже у зв’язку з віддаленістю населених пунктів від центру громади у мешканців сіл виникають проблеми під час захисту своїх прав, і поліція не завжди має можливість своєчасно прибути на виклик під час конфліктних ситуацій.

З цього приводу нещодавно відбулась чергова робоча зустріч директора Нижньосірогозької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Станіслава Малецького з головою Нижньосірогозької селищної ради Дмитром Такаджи за участю підполковника поліції, начальника сектору поліцейської діяльності відділення поліції №2 Генічеського РВП ГУНП в Херсонській області Володимира Махрова. Під час зустрічі обговорили кандидатури на зазначені посади.

За результатами робочої зустрічі представників філії та селищної ради вирішено впровадити у кожному з чотирьох старостинських округах громади по одній посаді інструктора. На сьогодні з числа безробітних вже підібрано три кандидатури. Роботодавцем визначено посадові обов’язки інструкторів та проводиться робота щодо їх забезпечення спецодягом.

Херсонський обласний центр зайнятості

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН