Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Безробітним на Херсонщині пропонують пройти навчання за найрізноманітнішими професіями

З початку 2021 року Великопепетиська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості розпочала набір слухачів на навчання за найрізноманітнішими професіями. Формуються групи за професіями: «Кухар», «Продавець продовольчих товарів». Навчання організовується у Центрі професійно-технічної освіти Херсонського обласного центру зайнятості, що знаходиться у м. Нова Каховка. Можливо проживати у гуртожитку безкоштовно або щоденно їздити на навчання. Передбачено компенсація за витрачені кошти.
Продовжується набір на навчання за професією «Водій автотранспортних засобів «С» на базі навчального закладу у м. Херсоні «Світлофор». Є гуртожиток.

Також на базі Великолепетиського ПТ № 22 організовується навчання за професією «Тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва А2». Вже надано 5 заявок на навчання. Орієнтовно навчання розпочнеться наприкінці лютого 2021 року.

Шановні роботодавці та безробітні! Не зволікайте, звертайтеся! Скористайтеся можливістю безкоштовного навчання та отримання нової професії чи кваліфікації, що забезпечить Вас стабільним місцем роботи.
За детальною інформацією звертайhttps://lepetykha-rda.gov.ua/rozpochato-nabir-sluhachiv-na-navchannya-za-nayriznomanitnishymy-profesiyamyтеся за адресою адресою: смт Велика Лепетиха, вул. Миру, 16 а, тел. 0508679038, 0554323371.

Великолепетиський район

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН