Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи варто цього тижня купувати долари

Уже сім років гривня в Україні перебуває у вільному плаванні

В Україні в останній тиждень зміцнилась гривня, проте це триватиме недовго.

За словами аналітика Вадима Іосуба, зміцнення гривні – це лише тимчасове явище. Воно пов’язане із тим, що аграрії продають валюту, щоб підготуватись до посівної.

Цього тижня, переконаний Іосуб, гривня на міжбанку коливатиметься від 27,8 грн, а готівковий долар у банках – близько 27,7/27,9 грн.

Також аналітики переконують, що зараз краще не робити ніяких валютних операцій – долар не варто ні купувати, ні продавати.

Виграти на зміні курсу не завжди вдається навіть тим, хто займається цим професійно.

Якщо ж потрібна велика сума в гривні, яка зараз зберігається в доларах – найкраще продавати валюту рівними частинами так, щоб згладити можливі ризики. З одного боку, це не гарантує можливість заробити, але й дає можливість не втратити кошти.

Незважаючи на те, що зміцнення гривні найближчого тижня чекати не варто, наприкінці опалювального сезону і ближче до літа на валютному ринку відбувається вже традиційне сезонне падіння долара. Плавних коливань валюти в обидві сторони уникнути не вдасться. Уже сім років гривня в Україні перебуває у “вільному плаванні”, а її вартість залежить від балансу попиту та пропозиції на валюту.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН