Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчені звання присвоїли одразу 11 викладачам херсонського вишу

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Завершення робочого тижня видалось дуже результативним! Оприлюднено Наказ Міністерства освіти і науки про затвердження рішень вчених рад. В Херсонському державному університеті стало на 2 доктора філософії, 2 професора та 7 доцентів більше!

Щиро вітаю з присудженням ступеня доктора філософії Смутченко Ольгу – викладачку кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти, Дармостука Валерія – заступника голови Наукового товариства факультету біології, географії і екології, Мойсеєнко Вікторію – асистентку кафедри загальної та соціальної психології.
З присвоєнням вченого звання професора наших колег – Коробову Ірину – професорку кафедри фізики та методики її навчання, Орленко Олену – професорку кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Вчені звання доцента присвоєнні Анісімовій Олені – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Васильєвій Наталії – доцентці кафедри фізичної терапії та ерготерапії, Горловій Анастасії – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Кузьміній Марині – доцентці кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти, Лось Оксані Миколаївні – доцентці кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти, Саркісову Аршавіру – доценту кафедри географії та екології.

Шановні колеги, дякую кожному за ваш внесок у розвиток університету, бажаю успіхів, здоров’я та натхнення!

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. А чому така однобічна інформація? Тільки про ХДУ? У цьому ж самому наказі є про присвоєння наукових ступенів та звань і науковцям з ХНТУ, і з Міжнародного університет бізнесу і права, і з Херсонської філії НУК. Разом майже 2 десяка осіб! А ви вже другу статтю тільки про ХДУ.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН