Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти херсонського вишу оскаржили свої оцінки

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський.

– Разом з в.о.проректорки з навчальної та науково-педагогічної роботи Дарья Мальчикова та головою Вченої ради Володимиром Олексенком зустрівся з колективом кафедри фізичної терапії та ерготерапії.

Background цього неформального зібрання: студенти не погодилися з виставленими оцінками та оскаржили результати оцінювання. Таке сталося вперше на цій спеціальності. Але ми працюємо на випередження – з вересня минулого року запрацював порядок оскарження результатів оцінювання здобувачів вищої освіти. Це дієвий та прозорий механізм відстоювання своєї точки зору. Апеляційна комісія – орган колегіальний, усі рішення приймаються відкрито та обґрунтовано. У підсумку: три апелянти отримали висновки, що їх результати відповідають попередньому рівню оцінювання, один здобувач освіти довів, що він заслуговує на вищу оцінку.

Також в неформальній обстановці обговорили з викладачами кафедри перспективи підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями, розвиток матеріально-технічної бази.
Наша філософія – відкритий діалог. Будь-які питання ми маємо віршувати у законному полі, дослуховуватися до думки кожного. І не важливо: чи то викладач, співробітник або студент! Кожен має право бути почутим!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН